Book a Holiday: Orange Button
Book Events Package: Orange Button

SUNNY BEACH CLUBBING HOLIDAYS 2019

Sunny Beach is een van de meest veelbelovende feestbestemmingen in Europa en is bedacht in het meest levendige 18-30 vakantieresort aan de zwarte kust van Bulgarije. Breng je dagen door met chillen in een hangmat, luieren aan het strand en je voorbereiden op een avond vol wild feesten en uitgaan! En natuurlijk, ervaar ons GRATIS ESSENTIEEL EVENEMENTENPAKKET bij elke boeking via Party Hard Travel! Er is nooit een betere tijd geweest voor jullie jongens en meisjes om jullie vakantie te boeken en het avontuur van hun leven te ondergaan! Onze fantastische feestvakanties zijn beschikbaar voor iedereen die graag feesten, je hoeft geen 18-30 te zijn om een geweldige tijd te hebben. Alle leeftijdsgroepen welkom!

Book Now: Orange Button

Going in a group of 6 or more? Click here to check out our exclusive offers via Messenger.

SUNNY BEACH LATEST NEWS

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Sunny Beach 2019! Evenementaankondigingen, de nieuwste line-ups, wedstrijden en alles wat u moet weten voor uw feestenvakantie in Sunny Beach 2019.

Party Friends on Holiday: 5 Reasons to Visit Sunny Beach Where Should You Go On Holiday This Summer? Bucket of water thrown over four girls How much spending money do I need in Sunny Beach? Clubbers posing at club wearing face paint

SUNNY BEACH ESSENTIALS EVENTS PACKAGE

Sunny Beach is hard op weg om de zomer bestemming van 2019 te worden! Duizenden Party Harders vervoegden ons in 2018 voor een onvergetelijke vakantie-ervaring, zult u de volgende zijn? Met een nieuw jaar komt er een nieuw Sunny Beach Essential Events-pakket! Groter en beter dan ooit hebben we ons all-inclusive pakket naar een hoger niveau getild! Boek je verenigingsvakantie met Party Hard en je krijgt geweldige evenementen zoals de Full Moon Party, UV-party, Party Square Bar Crawl en VIP Band GRATIS! Upgrades naar Ultimate en Platinum Events-pakketten zijn nu beschikbaar!

Sunny Beach Essentials Events Packages Pricing Table 2019

SUNNY BEACH GROUP BOOKINGS

Groepsfeestvakanties boeken, geen probleem! Als je deze zomer graag met ons gaat feesten met een groepsgrootte van meer dan 10, kun je profiteren van onze geweldige voordelen bij groepsboekingen! Met verschillende add-ons en VIP-tafels die je naam roepen, is dit een goede manier om je vrijgezellenfeest of jongens- en meidenvakantie naar een hoger niveau te tillen! Vul gewoon het onderstaande formulier in en ons verkoopteam neemt contact met u op om u de beste beschikbare aanbiedingen te bieden!

group booking request button - for groups of 10 or more

SUNNY BEACH MAP

Map of Sunny Beach strip

Our Recommended Hotels

Diamond Hotel – All Inclusive

diamond hotel
Price includes essential events package
10 minute walk from beach · 5 minute walk from strip

Grand Hotel Sunny Beach – All Inclusive

grand hotel
Price includes essential events package
SPA
5 minute walk from beach · 5 minute walk from strip