Book a Holiday: Orange Button
Book Events Package: Orange Button

MALIA CLUBBING HOLIDAYS 2019

Malia was ons gezamenlijk grootste feestresort in 2018, pal naast het machtige Ibiza, en met alles wat het magische eiland Kreta te bieden heeft, zijn we niet verrast! Bekend om zijn witte zandstranden, koele blauwe water en als een van de grootste clubbestemmingen in Europa, is het geen wonder dat duizenden van jullie Malia kiezen voor jullie epische 18-30 vakanties in het buitenland! Het is gemakkelijk een van de beste party’s voor jongens en meisjes in de buurt, maar je zult moeite hebben om de tijd te vinden om alles in te passen. Als je Malia als je bestemming voor je 2019 feestvakantie kiest, is het bijna gegarandeerd de beste week van je vakantie leven!

Zoek nu om meer te weten te komen over onze bestverkopende Malia 2019-vakantiepakketten, plus ontvang een GRATIS Essential Events-pakket als je bij Party Hard boekt voor 2019!

#AREYOUREADY

Book Now: Orange Button

Going in a group of 6 or more? Click here to check out our exclusive offers via Messenger.

MALIA LATEST NEWS

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over Malia 2019 hier! Evenementaankondigingen, de nieuwste line-ups, wedstrijden en alles wat je moet weten voor Malia 2019!

Girls Jumping into the Sea From Boat: 5 Reasons to Visit Malia Where Should You Go On Holiday This Summer? Bucket of water thrown over four girls How much spending money do I need in Malia? Five girls with drinks posing in the swimming pool

MALIA ESSENTIAL EVENTS PACKAGE

All our Malia clubbing holidays come with an Essential Events Package valued at over £100 included in the price! That means that you don’t have to worry about splashing out your cash for parties and club entries when you get out to resort!

Malia Essentials Events Packages Pricing Table 2019

MALIA GROUP BOOKINGS

Groepsfeestvakanties boeken, geen probleem! Als je deze zomer graag met ons gaat feesten met een groepsgrootte van meer dan 10, kun je profiteren van onze geweldige voordelen bij groepsboekingen! Met verschillende add-ons en VIP-tafels die je naam roepen, is dit een goede manier om je vrijgezellenfeest of jongens- en meidenvakantie naar een hoger niveau te tillen! Vul gewoon het onderstaande formulier in en ons verkoopteam neemt contact met u op om u de beste beschikbare aanbiedingen te bieden!

group booking request button - for groups of 10 or more

Our Recommended Hotels

Hermes Hotel

hermes hotel
Price includes essential events package
10 minute walk from beach · 5 minute walk from strip

Real Palace

real palace malia
Price includes essential events package
20 minute walk from beach · 10 minute walk from strip

Villa Diasselo

villa disselco malia
Price includes essential events package
5 minute walk from beach · 5 minute walk from strip

Village Oasis Annex

village oasis annex
Price includes essential events package
20 minute walk from beach · 5 minute walk from strip