Book a Holiday: Orange Button
Book Events Package: Orange Button

KAVOS CLUBBING HOLIDAYS 2019

Er is geen feest zoals een Grieks eilandfeestje! Dat is hoe dat gezegde gaat, toch? Nou, iedereen die een Kavos clubbezoek heeft bijgewoond, weet dat het waar is! Kavos op Corfu heeft het allemaal, dus of je nu voor de eerste keer bent, of gewoon teruggaat voor meer, zorg ervoor dat Kavos dit jaar op je bucketlist staat. Zoek nu om uw ultieme Kavos clubbezoekvakantie 2019 te vinden, met onze goedkoopste aanbiedingen vanaf slechts £ 249 !!

En, nieuw voor 2019, we nemen ons GRATIS ESSENTIAL EVENTS PAKKET mee bij elke vakantie, inclusief alle essentiële evenementen voor uw 2019 Kavos feestvakantie! En als je NOG MEER evenementen nodig hebt die zijn ingepakt in je 2019 Kavos jongens- of meidenvakantie, dan hebben we ook Ultimate en Platinum Events Package-upgrades te bieden! Onze bestverkopende feestvakanties zijn beschikbaar voor iedereen die graag feesten, je hoeft geen 18-30 te zijn om te weten hoe je een goede tijd kunt hebben. Alle leeftijdsgroepen welkom!

Book Now: Orange Button

Going in a group of 6 or more? Click here to check out our exclusive offers via Messenger.

KAVOS LATEST NEWS

Blijf op de hoogte van al het laatste Kavos 2019 nieuws hier! Evenementaankondigingen, de nieuwste line-ups, wedstrijden en alles wat je moet weten voor Kavos 2019!

Partygoers on the Booze Cruise: 5 Reasons to Visit Kavos Where Should You Go On Holiday This Summer? Bucket of water thrown over four girls How much spending money do I need in Kavos? Partygoers enjoying the pool

KAVOS ESSENTIALS EVENTS PACKAGE

Haal het beste uit uw 2019-feestvakantie naar Kavos met ons Essential Events Package. GRATIS inbegrepen bij elke boeking die bij ons wordt gedaan voor de zomer van 2019, het Essentials-evenementenpakket bevat de essentiële evenementen die u nodig hebt voor de beste clubvakantie in Kavos. Van de Future Club Night en Party Hard in The Zoo tot de Holi Powder Party en de Champagne Spray Pool Party – we hebben je voor zomer ’19 in Griekenland gedekt! Heb meer nodig? Upgrades voor de Ultimate- en Platinum-evenementenpakketten zijn nu gereed!

Kavos Essentials Events Packages Pricing Table 2019

KAVOS GROUP BOOKINGS

Groepsfeestvakanties boeken, geen probleem! Als je deze zomer graag met ons gaat feesten met een groepsgrootte van meer dan 10, kun je profiteren van onze geweldige voordelen bij groepsboekingen! Met verschillende add-ons en VIP-tafels die je naam roepen, is dit een goede manier om je vrijgezellenfeest of jongens- en meidenvakantie naar een hoger niveau te tillen! Vul gewoon het onderstaande formulier in en ons verkoopteam neemt contact met u op om u de beste beschikbare aanbiedingen te bieden!

group booking request button - for groups of 10 or more

KAVOS MAP

Map of clubs and bars in Kavos

Our Recommended Hotels

Kalypso Studios

kalypso studios
Price includes essential events package
5 minute walk from beach · 3 minute walk from strip

Quayside x Party Hard Village

quayside village
Price includes essential events package
1 minute walk from beach · 1 minute walk from strip

Trabukos Beach Complex

trabukos beach complex
Price includes essential events package
1 minute walk from beach · 1 minute walk from strip